LÄR DIG ALLT VI KAN - ANMÄL DIG TILL PARTY PRODUCTIONS KURSER

Lär dig en ny hobby eller testa på ett nytt yrke inom dekoration, blommor och styling för hemmabruk eller för kommersiellt syfte. Vi välkomnar både nybörjare och professionella och anpassar nivån därefter. Party Productions kurser är praktiskt utformade där du får jobba med ditt eget projekt under handledning av våra professionella kursledare. Vi går igenom olika tekniker, både teoretiskt och praktiskt, och delar med oss av erfarenheter i branschen med värdefulla tips och råd.

Miljön är ett viktigt ämne inom dekoration vad gäller val av material och hanteringen av dessa. Party Productions jobbar för en större miljömedvetenhet inom området och på kursen berättar vi hur vi tänker hållbart med kursmaterialen och hur de ska hanteras efteråt.

Välkommen till Party Productions fina kurslokal på 180kvm i Orminge, Saltsjö-boo i Nacka, bara 15 min utanför Stockholm city. Gratis parkering precis utanför dörren. Entré med hiss och kurslokal är handikappanpassad. Atmosfären är inspirerande, trevlig och fördomsfri. Fika ingår alltid. Vi ser fram emot en kreativ stund med dig!

PARTY PRODUCTIONS KURSER OCH DATUM PÅ SKILLBREAK.COM - KLICKA HÄR FÖR UTBUD OCH TRYGG BOKNING!