Betalning & Priser

PRISER PRIVATPERSONER
Priset som anges på denna webbplats vid inköpstillfället, är det som gäller. Priserna är styckpriser i SEK inklusive moms 25% om inget annat anges. Vi reserverar oss för eventuella skriftfel. 

MINIMUM KÖPSUMMA PER BESTÄLLNING
99kr inkl moms. Vi har noterat en ökning av småordrar (100kr eller mindre) och med tanke på vår miljö och hur vi kan dra vårt strå i stacken, så har vi tagit ett viktigt beslut att inte tillåta småordrar som ofta kräver lika mycket material och energi som större ordrar, med flera produkter i samma paket, vad gäller emballage, transporter m.m. Läs gärna vår miljöpolicy här.

KLARNA CHECKOUT - KLARNAS VILLKOR - KLICKA HÄR
Vi har Klarna Checkout i kassan vilket betyder att du inte behöver registera dig utan fyller bara i din e-mailadress och postnummer så kommer dina adressuppgifter automatiskt upp i fälten nedanför med den adress du är skriven på. Sedan väljer du önskat betalningsalternativ som finns möjligt för dig. Klicka på rubriken för att läsa mer om Klarnas villkor. I Klarna Checkout kan du betala med kort, Klarna Konto, Klarna Faktura, delbetalning, direktbetalning eller banköverföring. Inga avgifter tillkommer från Party Productions sida vilket betalningsalternativ du än väljer. 

BETALNINGSMETOD EU
Vi kommer inom kort ta beställningar från Danmark, Finland, Tyskland m.m. Om du vill handla från ett EU-land, kontakta oss så tar vi din beställning via email och du betalar i förskott till vårt företagskonto. Alla betalningsuppgifter (IBAN och BIC) plus fraktkostnaden får du vid bekräftelse att din order går att genomföra.