Webshop med dekorationer för bröllop, fest och företagsevents

webshop fest event bröllop dekorationer

Kurser inom dekor och styling Stockholm
Sverigeband Rips Blå Gul
129 kr
Sverigeband Rips Blå GulRulle 25 meter. Bredd 15mm
Sverigeband Rips Blå Gul
10 kr
Sverigeband Rips Blå GulMetervara. Flera bredder
Sverigeband Rips Blå Gul
49 kr
Sverigeband Rips Blå GulMetervara. Flera bredder
engångstallrikar student
40 kr
49 kr
engångsmuggar student
30 kr
39 kr
träbestick fest
100 kr
149 kr

WE LOVE DECOR & MORE
Välkommen till Sveriges bästa dekorationsbutik på nätet. Party Productions är ett familjeföretag som har sålt dekor online sedan 2012 med hundratusentals nöjda shoppare och företagskunder. Sortimentet är brett med allt inom dekoration, presentartiklar, dukning, pynt, pyssel och rekvisita till styling av bröllop, fest och evenemang.

BAND │ BALLONGER │ BLOMMOR │ BOXAR
Party Productions har fyra "ben" som också är kategorier vi älskar extra mycket, och här är varför: Band på rulle och metervara i alla bredder och färger - för allt som är vackert förtjänar en rosett. Ballonger i latex - för det är miljövänligt, roligt och går snabbt att jobba med. Blommor som är torkade eller tillverkade i tyg - för de håller i evighet. Boxar och askar till present och event, men också är fina att spara och förvara - för kvalitet är hållbarhet.

WE DON'T FOLLOW TRENDS - WE START THEM
Förutom vår fingertoppskänsla med vad som är nytt och fräscht i dekorativa produkter, så är vi alltid är först med de senaste på Instagram och Pinterest, följ vårt arbete som stylister och dekoratörer i sociala medier för inspiration och boka oss till ditt kommande event. Allt vi tar i blir viralt!

RING STYLINGAKUTEN
Party Productions erbjuder alltid personlig service och snabb hjälp när det är bråttom. Tveka inte att höra av dig om du har en fråga om en produkt eller om du saknar något i utbudet. Med vänlig hälsning, Team Party Productions